RUILEN EN RETOURNEREN

  1. In overeenstemming met de Wet Koop op Afstand heeft de klant het recht een artikel zonder opgaaf van redenen binnen veertien (14) dagen na aflevering terug te sturen naar Liv like a Wolf. Hiervoor wordt elke bestelling geleverd met een retourformulier. Na afloop van deze termijn is de koop een feit.
  1. Het terugsturen van een artikel heeft tot gevolg dat de aankoop van dat artikel wordt geannuleerd. Het bedrag dat de klant reeds heeft betaald aan Liv like a Wolf wordt terug gestort. De verzendkosten voor de geretourneerde artikelen worden echter niet vergoed.
  1. Artikelen die na de genoemde periode van veertien dagen worden teruggestuurd naar Liv like a Wolf worden niet vergoed.
  1. Artikelen moeten worden teruggestuurd voorzien van alle labels.
  1. Artikelen die worden geretourneerd moeten zich in de staat bevinden die in het algemeen geaccepteerd wordt. Als een klant een dergelijk recht om een artikel te retourneren wil uitoefenen, moet het artikel naar Liv like a Wolf worden geretourneerd samen met alles wat oorspronkelijk met het artikel werd meegeleverd, in de originele staat en verpakking.
  1. Liv like a Wolf heeft het recht een geretourneerd artikel te weigeren of naar de klant terug te sturen als het artikel gebruikt lijkt, niet is voorzien van de originele labels, of schade vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant zich niet heeft gehouden aan de instructies voor het retourneren van het artikel, zoals die zijn gegeven door Liv like a Wolf.
  1. Artikelen die in de opruiming/actie zijn gekocht kunnen altijd worden geruild. Artikelen die in de uitverkoop/actie zijn gekocht met 50% korting of meer kunnen niet meer worden geruild/geretourneerd.
  1. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.
  1. Bij retourneren zal het retourbedrag (excl. verzendkosten) binnen 10 dagen aan de klant worden overgemaakt op het door de klant opgegeven rekeningnummer.