A Bit About Us

Liv like a Wolf is ontstaan doordat ik op mijn 17e moeder ben geworden van mijn dochter Liv, en op mijn 19e moeder ben geworden van mijn zoontje Wolf!

 

Ze inspireren mij om iets te doen voor mezelf waar ik plezier in heb, waar ik goed in ben naast het moederschap.
De naam is ook te danken aan mijn kleine flierefluiters, net als de collecties. Kleding waar ik mijn eigen kinderen graag in zie.

We willen de kids zoveel mogelijk comfortabele kleding aantrekken die toch super leuk zijn voor het oog. Een outfit waarmee je kind lekker in bed kan leggen als het in de auto in slaap gevallen is. Maar je moet er ook mee naar buiten kunnen gaan, en heerlijk vies in worden.

 

Ik weet als geen ander hoe fijn het is als je voor een goeie prijs iets leuks weet te scoren. Dus daarmee ben je hier in ieder geval bij het juiste adres. Ik streef naar een perfecte combinatie tussen goede kwaliteit en betaalbaarheid zodat het voor iedereen haalbaar is.

 

Daarnaast is er nog een handmade collection voor degene die iets meer te besteden hebben en liever iets speciaals en handgemaakt kopen. We staan overal voor open!

 

Liv like a Wolf